adidas skor
Sverige     Logga in  |   Skapa konto   |   Antal produkter: 0
valutor:
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Denna sekretesspolicy förklarar i allmänna ordalag hur vi skyddar sekretessen för din personliga information. Det kommer att gälla för all personlig information du lämnar när du registrerar dig hos oss.
Vilken information samlar vi in​​?
De typer av personlig information vi samlar in från dig beror på omständigheterna i insamling och vilken typ av tjänst som du begär. Till exempel när du vill köpa en produkt från denna webbplats kan vi samla in information såsom ditt namn, e-postadress, leveransadress, faktureringsadress och andra uppgifter som är relevanta för ditt köp.
Eftersom vi enligt lag är skyldiga att inhämta ditt samtycke till insamling av "känsliga uppgifter", kommer vi att anta att du har samtyckt till att samla all information som lämnas till oss för användning i enlighet med denna policy, såvida du inte berätta något annat.
Hur vi samlar in information
Vi kan samla in personlig information om dig när du besöker vår webbplats, när du handskas med oss via vår hemsida, eller när du har kontakt med oss personligen. Vi samlar inte in någon personlig information utan ditt medgivande. Vi anser att ditt samtycke beviljas när du fylla i fälten som krävs för att underlätta en transaktion via denna webbplats.
Hur vi använder dina personuppgifter
Vanligtvis, samla dina personuppgifter för följande ändamål:
1. För att underlätta din tillgång till vår hemsida, produkter och tjänster
2. För att leverera produkter som du har beställt från oss
3. För att ge dig information om våra produkter och tjänster
4. För att begära din åsikt om våra produkter, tjänster, marknadsföring och hemsida.
Utlämnande av personuppgifter till tredje part
Vi kan lämna ut dina personuppgifter till andra för det ändamål för vilket uppgifterna samlades in eller för liknande ändamål, till exempel för att slutföra en transaktion åt dig eller ge dig en produkt du köpt. Vi anlitar tredjepartsleverantörer för att utföra tjänster för oss som innebär hantering av personuppgifter som vi har entreprenören. Till exempel, för närvarande med tredjepartsleverantörer till:
1. Leverera produkter som köps från denna webbplats
2. Ge elektronisk överföring, kreditkort och relaterade tjänster Konto
Säkerheten för dina personuppgifter
Vi genomförde ett säkert sätt din personliga information och vi kommer inte att byta, hyra ut eller sälja. Vi kommer att vidta alla rimliga åtgärder för att hålla säkra all information vi har om dig. Personuppgifter kan lagras både elektroniskt på vårt datasystem. Brandväggar, lösenord, antivirusprogram och e-postfilter för att skydda all vår elektroniska information.
Lösa din oro
Om du har några frågor om hur dina personuppgifter samlas in eller används, är du välkommen att kontakta oss. Vi kommer att svara på din fråga eller klagomål så snart som möjligt.

adidas skor

Copyright © 2018 www.zaynabsblogg.se. Powered by adidas skor
Du har IP-adress: 54.198.169.202     adidas skor , adidas superstar , adidas outlet

Karta över butiken

Kontakta oss